Select Page

Over ons

Wie is Peters-instru-med?

 

Deze pagina bevat informatie over ons bedrijf. Peters-Instru-Med is leverancier van medische en chirurgische instrumenten. Allereerst is ons bedrijf in 2011 opgericht als online webshop voor medische en chirurgische artikelen. Ten tweede zijn wij gericht op medische studenten en gerelateerde gezondheidswerkers. Peters-instru-med is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte instrumenten. Een ander woord voor instrumenten zijn: apparaten, benodigdheden oftewel gereedschappen. Het belangrijkste is dat onze producten volledig getest, operationeel en gecertificeerd zijn. Tot slot worden ze daarom ook geleverd met een certificering sticker.

Wat wij aanbieden:

  • Producten
  • Diensten
  • Technische ondersteuning
  • Ontwikkeling van instrumenten
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Verwijderen of herplaatsen van apparatuur en instrumenten
  • Oplossingen voor alle aspecten van de gezondheidszorg, waaronder; ziekenhuizen, universiteiten, artsen, privépraktijken, paramedici en studenten.

 

Medische instrumenten

 

Gezondheidsinstellingen en artsen hebben de nieuwste medische instrumenten nodig om de juiste patiëntenzorg te kunnen bieden. We begrijpen dat het erg belangrijk is om financiering te krijgen bij het instrument dat u nodig heeft. Of u nu een nieuwe praktijk opricht of dat u uw praktijk aan het vernieuwen bent. Peters-instru-med is er om u op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wij doen er alles aan om prijzen en oplossingen te bieden die medische professionals nodig hebben om voorop te blijven lopen in hun patiëntenzorg. Wij bieden een breed scala aan apparatuur. Waaronder: laboratoriumapparatuur, operatieapparatuur, microscopen, verlichting, instrumenten etc.

 

Medische apparatuur

 

Samen met Stichting Madamfo hebben wij als doel het inrichten en supporten van ziekenhuizen en klinieken in Ghana. Om wat specifieker te zijn hebben wij een geholpen in Efutu, Kensore, Nkoranza, Tcechimentia, Tokoradi (Ziekenhuis Madamfo), Twabidi en Butre.

Madamfo-stichting-medische

Stichting Madamfo ondersteunt behalve Ghana ook projecten in Gambia en Senegal. Naast het onderhouden van apparatuur en verlenen van technische support, geven zij ook opleidingen en financiële project ondersteuning voor medische studenten.

 

Medische gereedschap

 

Wij zijn gevestigd in Heerlen waar wij ook onze werkplaats en showroom hebben.  U bent altijd van harte welkom. Echter zijn wij niet altijd op locatie aanwezig. Vandaar dat wij u vragen om altijd even een afspraak met ons te maken. Dit kunt u doen door ons te bellen of te mailen.

Alvast bedankt en wellicht tot snel!

.

Peters-instru-med

De Muldener 46
6419 EZ  Heerlen

Nederland

E : info @peters-instru-med.com
T: +31(0)681723298
KvKnr: 51660563

IBAN: NL16RABO0159920175
BIC:RABONL2U
BTW: NL 001227207B18
BTW: (VAT) EU NL001227207B18